top of page

Branding

Bedrijfsfotografie
Productfotografie
Brandingshoot

Waardevolle communicatie met impact!

Wil jij:

De juiste klanten aantrekken

Meer verkopen

Op een creatievere manier communiceren

Je branding op punt zetten

De echte jij laten zien?

 

Ik help jou bij het uitwerken van jouw verhaal op een creatieve manier, zodat je boodschap duidelijk overkomt bij jouw ideale klant.

 

Hoe ga ik te werk?

De branding concepten zijn volledig op maat van wat jij nodig hebt. Plan gerust een call in zodat we kunnen bespreken waar jij nood aan hebt.

Creatief proces

Creatief concept

Eerst starten we met een creatief concept uit te werken.

Doormiddel van een kennismakingsgesprek leer ik jou en je bedrijf kennen. We gaan jouw verhaal concreet maken en zorgen ervoor dat de basis van je communicatie goed zit.

Ik bezorg jou een moodboard met de look & feel van jouw concept en welke sfeer jouw verhaal naar buiten zal brengen.


 

Huisstijl

Vervolgens zorgen we voor herkenbaarheid.

We versterken je imago door de identiteit van je merk te bepalen. Hier gaan we gebruik maken van de juiste kleuren en vormen die passen bij je verhaal. Dit nemen we mee doorheen je volledige online en offline marketing. Hierdoor zorg je voor herkenbaarheid bij je ideale klant.

Content

Nu gaan we jouw verhaal versterken.

De content die je naar buiten brengt via je website en je sociale media gaan we naar een hoger niveau brengen. Door gebruik te maken van professioneel beeldmateriaal zal je ervoor zorgen dat je verhaal nog beter overkomt bij je ideale klant.

 

Hier spreken we over duidelijke productfoto's, een branding-fotoshoot en infographics die jouw verhaal gaan versterken.

Webdesign

Je concept juist overbrengen.
Je website is het hart van je onderneming. We hebben een volledig concept uitgewerkt dus nu is het belangrijk dat we dit juist overbrengen naar je ideale klanten. We zorgen dat de hele look & feel samenkomt met je content en de teksten over jouw en je bedrijf.

Ik ga aan de slag met een ontwerp op maat via Wix. Hierin zijn er verschillende mogelijkheden en zijn er voldoende feedback momenten waarop jij je input kan geven en bijsturen waar jij aanpassingen wil. Achteraf kan je deze makkelijk zelf beheren of kan je nog steeds een onderhoud en aanpassingen laten doen. 

Sociale media

Je online zichtbaarheid vergroten.

Aanwezig zijn op sociale media is heel belangrijk maar er uit springen in die massa is nog belangrijker. Samen gaan we ervoor zorgen dat wanneer je ideale klanten je tegenkomen op sociale media ze effectief klant willen worden. We gaan dit doen door je verhaal hier door te trekken en professionele content te maken. 

Dit kan zijn door je sociale media uit te besteden en mij de touwtjes in handen te geven of als je dit graag zelf doet kan dit aan de hand van coaching en tips & tricks. 

We gaan je doelgroep bepalen, kiezen op welke kanalen we ons gaan focussen en maken een content calender op. Samen kunnen we ook bekijken of Influencer samenwerkingen iets voor jou zijn. Hier werk ik dan een campagne voor uit en zoek ik de geschikte influencers.

Social media manager

Ben jij benieuwd wat wij samen kunnen realiseren?

Het branding concept is volledig op maat van jouw wensen en noden.

bottom of page