top of page

Reviews

Je kan hier niet enkel woorden maar ook cijfers terugvinden.
Zo krijg je een beter beeld over wat ik al bereikt heb.

Deze klanten hebben een enorme groei gekend door Instagram juist te gebruiken.
Van haute_edited.jpg
De kleine astronaut

Ik deed voor de eerste keer in mijn leven een shoot en had er eigenlijk niet zoveel zin in, omdat ik het nogal griezelig vond. Voor een camera staan en poseren is niet echt voor mij weggelegd, zeker bij iemand die je nog maar net voor de eerste keer ontmoet.

Elise stelde mij meteen op mijn gemak en begon enorm voorbereid aan onze shoot! Ze had informatie verzameld over mijn bedrijf, over de visie, de uitstraling, ... Ik wist eigenlijk zelf nog niet zo heel goed wat ik wilde, maar Elise kwam met zoveel inspiratie en ideeën!

Uiteindelijk was het zo een fijne shoot! Ik had nooit verwacht dat het zo zou uitdraaien, maar ik zou het meteen opnieuw doen.

EN DAN DE RESULTATEN! Als kers op de taart waren de foto's fantastisch mooi. Ondanks ik niet zo goed wist wat ik wilde, waren de resultaten volledig hoe ik wilde! nog nooit werden er zo'n mooie foto's van mij gemaakt.

Elise heeft een fantastisch goed inzicht op alle vlakken. Fotografie, mensenkennis, marketing, sociale media, ... Allemaal dingen die ik heel erg nodig had, zonder dat ik het wist. 

Bedankt, Elise voor de super fijne middag en de wondermooie resultaten!

Brandingshoot

Liesl van @studiododo.byliesl

Website weergaven en bezoekers enorm gestegen door SEO juist toe te passen. 👇🏻
Stijging website weergaven
Door juiste content te plaatsen gaan de juiste potentiële klanten aangetrokken worden en dat zie je in deze cijfers:
Statistieken

Ik was wat laat met het inplannen van de shoot voor Loélie haar doopselfoto's maar bij Elise was (ondanks haar zwangerschap) nog een gaatje vrij, daar maakte ze totaal geen punt van, dat was heel fijn! Het contact met Elise is erg aangenaam, dat voelt heel prettig aan voor zowel Loélie als mezelf. Elise stelde ons op ons gemak. We zijn erg blij met de foto's die ze gemaakt heeft van de vorige shoot en deze foto's zijn weer echt WAUW WAUW WAUW. Er zijn echt heel veel leuke foto's uitgekomen amai. Topmadam!

Mommy & me shoot

Julie

Pinterest is fantastisch voor je SEO!
Pinterest tips & tricks
Voorbeelden van een consistente Instagramfeed
Social media beheer
Instagram hacks
Voor & Na (na 3 maanden) – Meer niet-volgers bereikt. 👇🏻
Instagram engagement
Instagram Engagement
bottom of page