Hoe word jij als expert gezien?

Een expert is iemand die vertrouwd aanvoelt, is iemand waar je zeker van weet dat deze persoon je kan helpen. Ze hebben zelfvertrouwen, voldoende klanten en weten waar ze mee bezig zijn. Als potentiële klanten je zien als expert in je vakgebied dan ga je dat direct kunnen zien aan de aantal verkopen die je binnenhaalt. Klanten gaan weten dat ze waar krijgen voor hun geld maar hoe zorg jij ervoor dat je als expert gezien zal worden?

Uiteraard is het enorm belangrijk dat je effectief goed bent in wat je doet om zo als expert gezien te worden. Als je geen goed werk aflevert dan zal dit je status zeker niet ten goede doen.

Kennis en tips delen

Zorg er voor dat je voldoende kennis deelt met je potentiële klanten. Je moet laten zien en bewijzen dat jij over de nodige kennis beschikt en dat zij nog iets van jou kunnen leren. Hoe beter de kennis is die jij weggeeft, hoe meer mensen de neiging hebben om klant te worden bij jou. Omdat zij benieuwd zijn wat jij nog meer te bieden hebt.

Onderscheid jezelf van je concurrenten

Als je exact hetzelfde doet als alle anderen dan is er geen speciale reden om klant te worden bij jou. Ga opzoek naar dat speciale dat jij wel te bieden hebt, naar unieke oplossingen die jij aanbiedt, een specifieke aanpak dat schreeuwt dat jij het bent!

Social proof

Het is veel krachtiger dat andere mensen je gaan aanbevelen, dan dat je dit zelf gaat doen. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk reviews en testimonia verzamelt. Laat voldoende zien van het werk dat je al hebt gedaan. Dit straalt vertrouwen uit en zo weten je potentiële klanten wat hen te wachten staat.

Doelen stellen

Zorg ervoor dat je weet waar je naartoe wil met je bedrijf. Doelen stellen en deze (hopelijk) behalen zorgt ervoor dat je zal groeien als bedrijf. Je doet net dat tikkeltje harder je best om je doel te behalen wanneer je deze effectief hebt opgeschreven. Maak je doel niet te makkelijk zodat het steeds een uitdaging blijft om deze te behalen.

Wees authentiek

Laat de echte jij zijn. Je potentiële klanten willen je leren kennen. Ze willen weten wie er achter het bedrijf schuilt en bij wie ze kopen. Veel mensen zullen klant worden bij jou en niet bij iemand anders, OMDAT JIJ HET BENT. Het vertrouwen van je klanten kan je krijgen door je kwetsbaar op te stellen en te laten zien wat er echt speelt achter de schermen. Vertel jouw verhaal en wees persoonlijk. Deel waar jij mee struggelt en waar jij dingen uit geleerd hebt.

Deze dingen zullen een enorme impact hebben op hoe potentiële klanten jou zien. Pas deze stap voor stap toe en kijk wat voor effect dit geeft op jouw verkopen!  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest

Sign Up! 
Voor handige social media tips
PS: Ik ga je niet spammen 😉

Dankjewel! Check zeker je mailbox

Collabs

Voor PR en samenwerkingen stuur je best een mailtje naar:  elise.depreter@gmail.com

Neem alvast hier een kijkje: Statistieken

Stuur mij een mailtje met je vraag 

Dankje voor je mailtje!

© 2022 by EDP

Of contacteer mij op:

Elise.depreter@gmail.com

0488312863

BTW-nummer: BE0675.877.390